• Dit event is voorbij.

Stroopwafelactie 2019

maart 2 - maart 16

Aankondiging stroopwafelactie Flevo-scouts

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor een stroopwafelactie om onze financiën gezond te houden. Net als vorig jaar willen we de speltakken zelf de mogelijkheid geven een deel van de opbrengst aan hun eigen opkomst te besteden. Dus hoe meer je verkoopt, hoe meer je eigen speltak aan leuke activiteiten kan doen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat er minder kampgeld betaald hoeft te worden of dat er een bijzondere opkomst georganiseerd kan worden. Laat je uitdagen! en verkoop zoveel mogelijk van die lekkere stroopwafels!.

De stroopwafels worden vers gebakken in een echte stroopwafelbakkerij. Ze zijn, natuurlijk heel lekker, supervers en eventueel voor een langere tijd in de diepvries te bewaren. (Handige verkoop tip!)
Er zitten 10 stroopwafels in een pakje, die je voor € 2,50 per pakje gaat verkopen.

Tijdens de opkomst van 2 maart 2019 delen  we de verkooplijsten➹ uit. Als je er niet bent, geen probleem, we sturen je ook een verkooplijst per email of je kunt het downloaden via de website www.flevoscouts.nl

Op 16 maart laat je ons je bestellijst zien en lever je het geld aan het begin van de opkomst in. Je kunt je totale bestelling ook afrekenen per pin, tegenwoordig hebben we een mobiel pinapparaat ! Denk er aan dat je je volledige bestelling afrekent.

Wij bestellen de stroopwafels, die je vervolgens vanaf 30 maart 2019, na de opkomst, kunt bezorgen bij jouw klanten. Als je op een van deze opkomsten niet kunt, stuur dan even een email aan ledenadministratie@flevo-scouts.nl dan maken we een aparte afspraak.

Dus, aan de slag!
Vraag alvast je vader, moeder, familieleden, de buren, vrienden en bekenden, meester en juf, ga de straat door of post een facebookbericht. Het maakt allemaal niet uit, zorg dat jij een van de 8 beste verkopers bent zodat je een insigne verdient!!

Veel succes!

Het leidingteam en bestuur Flevo-Scouts Dronten