Jaarplanning

Op deze pagina vind je de jaarplanning van de Flevo-scouts. De planning loopt van september 2019 tot augustus 2020

Per activiteit is ook een korte beschrijving opgenomen na het overzicht. Deze beschrijving geeft iets meer achtergrond informatie en eventueel handige weetjes per activiteit.

Alle oranje gekleurde vlakken geven aan dat er geen opkomst is. Alle groen gekleurde vlakken vlakken geven aan dat er een bijzondere of gezamenlijke opkomst georganiseerd wordt.

Datum Wat en waarom
27-jun
05-11 jul Zomerkamp
totaal 7 groepsopkomsten 31 reguliere opkomsten

Eerste weekend van het nieuwe jaar

Het eerste weekend van het jaar hebben we geen opkomst.

Eerste opkomst van het nieuwe jaar

Dit is de eerste dag dat we elkaar treffen in het nieuwe jaar. We heten elkaar welkom, wensen elkaar een gelukkig en gezond nieuw jaar.

Voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie en de kinderen zijn vrij van school. Het laatste weekend van de vakantie is er geen opkomst. Als de laatste weekend van de vakantie samen valt met de Baden Powell dag, dan wisselen we de weekenden waarop geen opkomst is om.

Baden Powell dag

Op 22 februari vieren we de oprichting van de scouiting als organisatie door haar oprichter Baden Powell. Op deze dag wordt er veelal een bijzondere opkomst georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de Baden Powell tocht.

NL-DOET

De Flevo-scouts doen mee aan de NL doet initiatieven. Elk jaar wordt een bijpassende activiteit gezocht waar onze vereniging aan bijdraagt. Op deze dag nodigen we al onze leden en achterban uit om mee te helpen en er een gezellige dag van te maken